La nostra Advocada i Sòcia Directora de Bufete Pedrola, Isabel Pedrola, ha rebut la Medalla de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona en reconeixement a la seva trajectòria professional i el seu ferm compromís en l’àmbit del Dret Laboral, així com per la seva dedicació al propi Col·legi, especialment a la Comissió de Deontologia.

La medalla li va ser lliurada el passat dia 15 de febrer, en el marc de la Sessió Solemne de la festivitat de Sant Raimon de Penyafort, de mans de la degana del Col·legi, Mª Eugènia Gay, en un acte presidit per la Ministra de Justícia Dolores Delgado, i en presència de les més il·lustres personalitats del mon del Dret, així com davant d’altres companys i amics.

Les Medalles de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona s’atorguen per la Junta de Govern a col·legiats i col·legiades de l’ICAB, advocats i advocades, personalitats i entitats de la societat civil que hagin destacat per la seva trajectòria personal, professional, col·legial i social.

Isabel Pedrola te una executòria de més de 35 anys en el món del Dret, al capdavant del despatx que porta el seu nom. És Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona i Màster en Organitzacions Europees por la Universitat Internacional de Dret de Estrasburg.

Actualment ocupa el càrrec de Presidenta de PIMED’Advocats, Patronal de Petits i Mitjans Despatxos d’Advocats de Catalunya, així com és membre de la Comissió de Deontologia de l’ICAB. Forma part de diferents associacions de laboralistes, com ASNALA o FORELAB així com des de fa uns anys també ocupa un paper destacat en la docència, com a Professora col·laboradora del Màster d’Advocacia de la UB, i com a coordinador de dret laboral de IURIS Aula de Formació, ocupacions que compatibilitza amb la seva tasca al capdavant de Bufete Pedrola.